NAMNÅ NESTE!

ÅOHK får nytt klubbområde på Namnå, og 25. oktober hadde styret og aktivitetskomitèen dugnad på den nye tomta, for å komme i gang og få litt oversikt over hvordan vi vil ha det. For de som ønsker å bidra på dugnad vil det komme flere framover (de blir annonsert på facebooksiden), og vi håper klubbens medlemmer vil hjelpe til! 🙂

BYGDEVANDRING

21. aug, 2020

Hei alle medlemmer!

ÅOHK ønsker å forbedre tilbudet til medlemmene, og gjør en liten endring i det ukentlige tilbudet fra høsten 2020. Miljøtreningene går ut, og i stedet ønsker vi velkommen til:

BYGDEVANDRING!

Hver mandag kveld vil vi invitere til en tur i en av bygdene i distriktet vårt. Vi møtes et sted og rusler en tur med hunder i bånd. Hundene får automatisk trening i å være rundt andre hunder, eierne kan snakke litt hund og skravle litt med andre hundeeiere i distriktet. Ønsker man kan det legges inn en stopp med rotrening (sette seg ned på noen benker og se på omgivelsene) eller utfordringer (miljø, underlag, hoppe over, krabbe under, søke godbit etc.)

Husk hundeposer og refleks/lys.

Tilbud til alle klubbens medlemmer, dersom du vurderer å bli medlem eller bare er i distriktet på besøk med hund, er du også velkommen mot å vippse 50 kr til 18970.

Se klubbens facebook-side for informasjon om hvor vi er førstkommende mandag! (Legges ut info 1-3 dager før).

Vi ønsker oss veldig at flere vanlige medlemmer melder seg som ansvarlig. Du avgjør da hvor kveldsturen skal gå, og annonserer oppmøtested på facebook. Ta kontakt med Nina Wibeke Nilsen om du vil hjelpe til, eller lurer på noe.

Noseworkkonkurranse 1. og 2. august

1. og 2. august avholdt Åsnes og Omegn Hundeklubb todagers konkurranse i nosework på Gruetunet; spesialistsøk 1 utendørs (S1-U) og spesialistsøk 1 innendørs (S1-I). Klubben ønsker å takke dommer Bettina Franz, alle deltagere og gode hjelpere for ei fin og vellykket konkurransehelg! Gratulerer til de pallplasserte, til alle mottagerne av titler og napp, og til alle andre prestasjoner som kanskje ikke «kom inn i boka» denne gangen! 🙂

  • Alle deltagerne på S1-U 1. august!

  • De pallplasserte på S1-U 1. august!

  • De pallplasserte på S1-I 2. august!