Valpekurs

Valpekurs med oppstart onsdag 17. august 2022 kl 18.00, på klubbområdet på Namnå.

Kurset går over 5 onsdags kvelder på ca. 1,5 time. Kurset er for valper fra 12 uker, og vi ser helst at de har fått sine grunnvaksiner før oppstart. Dette etter anbefaling fra Norsk Kennel Klub.

Instruktør: Vera Verlo

Vera har et lite oppdrett av labradorer, under navnet Samisador. Hun har nå fire labradorer, i alderen 1,5 år til 12 år. Hun er NKK Trinn 1 instruktør siden 2008, samt Canisinstruktør fra 2021. Hun stiller på jaktprøver for retrievere og har oppnådd premierering i eliteklassen flere ganger. Hun har også har deltatt på flere praktiske jakter og konkurrerer i klasse 3 lydighet og rallylydighet.

Pris:
Medlem 1300,-/ikke medlem 1700,-
Max 8 deltagere.

Dette kurset passer for valper fra 12 uker opp til 6 måneder. Riktig innlæring fra tidlig alder er den beste investeringen du kan gjøre for resten av hundens liv. Valper er høyt motivert til å lære nye ting og utrolig nysgjerrig på livet. Å utnytte denne perioden med et kurs kan være det lureste du gjør som hundeeier.

Innhold:
-trene på håndtering.
-mestringsøvelser.
-gå pent i bånd.
-grunnøvelser som sitt, dekk og stå.

Økonomisk bindende påmelding til: liv_andrea@live.no.
Følgende informasjon skal være med i mailen:
Førers navn, fødselsår, e-post, adresse, tlf nummer og om du er medlem eller ikke, samt informasjon om hundens navn, alder og rase.

Innbetaling SAMTIDIG MED PÅMELDING til konto: 1830 32 70333.
Merk med hvilket kurs og navn.