Åsnes og Omegn Hundeklubb inviterer til Spesialistsøk1 utendørs (S1-U) søndag 26. juni 2022 på Finnetunet på Svullrya, Grue Finnskog.

 

Oppmøte: 09.30

Konkurransestart: 10.00

 

Adresse: Finnetunet c/o Finnskogen Kro og Motell, Finnskogveien 2468, 2256 Grue Finnskog 

Pris: 450 kr

Dommer: Kristine Korneliussen

Maks antall deltagere: 20 stk

 

Ved full påmelding vil det være mulig å sette seg på venteliste ved å kontakte Frida Lilleberg på frida.lilleberg@hotmail.com

Vi minner om at ekvipasjen må ha bestått LGT 1 for å kunne delta, samt ha betalt medlemskap i Nosework Norge for 2022. 

Påmeldingen er økonomisk bindende, og påmeldingsavgiften refunderes ikke ved avmelding – uavhengig av årsak. 

 

Svullrya er et lite sted på Grue Finnskog. Her ligger Finnskogen Kro og Motell, populært kalt Tanken, som vil være basen vår hele helga. Tanken ligger to minutter med bil unna lørdagens konkurranseplass, og to minutter til fots unna søndagens konkurranseplass. 

Tanken gir deltagerne i helgas konkurranser førsteprioritet ved booking av overnatting, og de tilbyr både hytter og rom – alle med tillatelse til å ha hund. I kafeteriaen er det mulig å få kjøpt alle typer  måltider gjennom hele helga, og der planlegger vi også en felles middag lørdag kveld, for de som ønsker. For de som vil sikre seg overnatting på Tanken, anbefaler vi snarlig booking: https://finnskogen.no/ Husk å oppgi at du skal delta på noseworkkonkurranse i regi av Åsnes og Omegn Hundeklubb!

 

Påmeldinga åpner 3. april kl. 18.00: https://www.deltager.no/event/Spesialistsok1utendors