Introduksjon til agility

Velkommen til Introduksjon til agility - helgekurs 7. og 8. mai.
 
Kurset avholdes over 2 dager, 3 timer per dag og det er 4-5 deltakere per gruppe.
Kurset holdes fra 9 til 12. Eventuelt hvis flere ønsker kurs, blir det en gruppe til fra 12:15 til 15:15.
 
Instruktør: Quelly Wessing

Quelly går selv i klasse 2 med to hunder, en border collie på 3 år og en papillon på 6, og driver for tiden med opptrening av valp. Hun har trent og konkurrert i agility i 5 år, og trener jevnlig på kurs hos andre instruktører. Hun er agilityansvarlig i klubben, og leder ofte onsdagstreningene.
 
Pris: Medlem 1100,-/ikke medlem 1500,-
 
Innhold:
Her vil dere introduseres til hinderparken i agility, og få et innblikk i hvordan man trener både hund og fører i sporten. Vi fokuserer på at hundene søker hinder selv og opparbeider en forståelse av oppgaven, men det viktigste er et ålreit samarbeid mellom hund og fører.
 
Hunden må ha grunnleggende lydighet. Området er inngjerdet, men for å få mest mulig ut av kurset må hunden kunne være løs og holde seg hos eieren sin. En påbegynnende sitt og bli er også en stor fordel, og at hunden har en belønning som den er glad i (mat/leke).
 
Hunden må være over 10 måneder for å delta på kurset. Kurset tilpasses etter alder, nivå og den individuelle hunden.
 
Dette er et flott kurs om du ønsker å delta på onsdagstreningene og prøve den morsomme sporten.
 
Bindende påmelding:
e-post til quellywes@gmail.com med
informasjon om førers navn, fødselsår, e-post, adresse, tlf nummer og om du er medlem eller ikke, samt informasjon om hundens navn, alder og rase.
 
Innbetaling til konto:
1830 32 70333
merk med hvilket kurs og navn.
 
Betaling/påmeldingsfrist 1.mai 2022.
 
Ved dårlig føre (snø, is eller andre forhold som kan bli farlige i agility) vil kurset flyttes, og kursdeltakere vil få tilbud om ny kursdato eller refusjon av påmeldingsavgiften. Ved for lite påmeldte avlyses kurset, eventuelt flyttes til ny dato.